Loxone integreert uw elektrische voertuig met uw huisautomatiseringssysteem

Loxone integreert uw elektrische voertuig met uw huisautomatiseringssysteem
Loxone integreert uw elektrische voertuig met uw huisautomatiseringssysteem

Vanaf vandaag biedt Loxone de Keba Kecontact P20 elektrische voertuiglader aan.

De wanddoos kan worden geïntegreerd met het Loxone-systeem (inclusief een PV-systeem) om een ​​intelligente oplossing voor e-car laadoplossing te bieden.

De miniserver kan alle gegevens verzamelen over het in rekening brengen van nodig om zich te kwalificeren voor de Homecharge -subsidie ​​van de overheid (tot £ 700) en deze onmiddellijk naar Oleg te sturen.

Als u online in een gebied met off-piek elektrische energieprijzen, kunt u onmiddellijk uw Kecontact P20 activeren wanneer het meer betaalbare nachttarief begint.

Wanneer uw voertuig opladen heeft voltooid, wordt u per e-mail of telefoongesprek door het Loxone Wise House op de hoogte gebracht. Als alternatief, als u een Loxone-muziekserver hebt, kunt u de tekst-naar-spraakfunctie instellen om te onthullen wanneer het voertuig opladen heeft voltooid.

De samenwerking van Loxone en Keba, een internationaal vooraanstaande serviceprovider van e-oplaadstations, stelt u in staat om precies te optimaliseren hoe u uw elektrische voertuig thuis betreedt. Met de integratie van een Keba Kecontact P20 Wall Box in uw Loxone Smart Home, kunt u opgeven wanneer uw auto moet worden opgeladen: tijdens de vraagtijden van de dal Peak Energy of wanneer uw PV-systeem extra zelf geproduceerde energie heeft. De miniserver kan de totale tonnen van het huis in evenwicht brengen om ervoor te zorgen dat u geen energie van het raster krijgt als u dat niet vereist.

Gerelateerd: BMW i3, mijn allereerste rit in een elektrische auto

De Keba Kecontact P20 Wall Box kost £ 975 inclusief btw.

loxone.com: lees onze BMW i3 Review

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs laten bezorgen door middel van e -mail, elke dag rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak