Z-Seer-New Z-Wave Diagnostics Software Application van Homeseer

Z-Seer-New Z-Wave Diagnostics Software Application van Homeseer
Z-Seer-New Z-Wave Diagnostics Software Application van Homeseer

Homeseer heeft zojuist details vrijgegeven van hun nieuwe Z-Seer-software. Dit Z-Wave Diagnostics-tool is gericht op zowel installateurs als huiseigenaren en is vanwege later deze maand.

“Bedford, NH-Homeseer Technologies kondigt zijn nieuwe” Z-Seer “-software-applicatie aan voor geavanceerde Z-Wave Network-analyse en probleemoplossing. Z-Seer is ontworpen om zowel installateurs als huiseigenaren te helpen bij het snel diagnosticeren en problemen oplossen van Z-Wave Networks en zal het allereerste hulpmiddel van zijn type zijn om te verzenden! Met Z-Seer kunnen individuen snel en snel net zo goed als schermnetwerkproblemen en connectiviteitsstatistieken vinden.

“De grootste moeilijkheden in Z-Wave Network-configuratie zijn geweest om het netwerk voor de beste prestaties te verbeteren en de probleemplekken te bepalen”, specificeert Richard Helmke, Homeseer President. “Tot nu toe was de probleemoplossing van Z-Wave een vervelend‘ proef- en fout ’proces. Met de release van onze Handheld Z-Troller ™ vorige maand echter de komende release van Z-Seer later deze maand, hebben we het giswerk uit deze uitdagingen gehaald! ” Voegt Helmke toe … De nieuwe tool screent grafisch alle Z-Wave-gadgetknooppunten met verbindende statistieken, verbindingspaden en pakkettransmissieprestaties. Rol elk type knooppunt in het scherm om en de gekoppelde buren zullen oplichten. Een bar-graph screent het familielidconnectiviteit van het knooppunt en het totale aantal gekoppelde aangrenzende knooppunten. Klik met de rechtermuisknop op elk type knooppunt en keuzes lijken de connectiviteit van het knooppunt te testen en te verbeteren op verbeterde prestaties. Een ingebouwde functie is eveneens opgenomen om het hele Z-Wave-netwerk te verbeteren.

Z-Seer is ontworpen om samen te werken met de nieuwe PC-interface van het bedrijf, evenals de Pro-100 House Automation Controller of elk type pc met Homeseer HSPRO of HS2 House Automation-software. Z-Seer is compatibel met alle Z-Wave-producten van alle fabrikanten, waaronder ACT, Intermatic, Leviton, Cooper, Monster Cable, RCS en Camstat (om er maar een paar te noemen). Z-Seer is gepland om in november 2006 te verzenden. ”

Z-Seer bij Homeseer

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak