Uitgebreide Z-Wave Range geïntroduceerd in Europa

Uitgebreide Z-Wave Range geïntroduceerd in Europa
Uitgebreide Z-Wave Range geïntroduceerd in Europa

vanmorgen heeft Innovus een nieuw assortiment Europese Z-Wave-modules aangekondigd! Naast schakelaars en dimmers voegt de MyHome PC -software een GUI toe om het systeem te bedienen. Alle producten zijn beschikbaar vanaf deze maand. Lees verder voor alle sappige details …

3. September 2007-Innovus heeft een complete productfamilie voor thuisbeheersing aangekondigd op basis van de Z-Wave-standaard voor draadloze besturing in huis. De producten omvatten een pc-gebaseerd thuisbesturingssysteem, dimmers, lichte en multifunctionele schakelaars, energiebesparende modules, PIR-sensoren en een geavanceerde afstandsbediening. Door het gebruik van deze producten voldoet het bedrijf in op de behoeften van zowel huisbezitters als huiseigenaren en huurders die hun huizen op afstand willen beheersen, genieten van een lager energieverbruik, het vergroten van de beveiliging of meestal vooruitgang comfort en gemak. Alle producten zullen beschikbaar zijn vanaf september 2007 en het Innovus Starter -pakket wordt verstrekt tegen een zeer verstandige kosten – 199, – Euro.

Met MyHome introduceert Innovus een GUI-(grafische gebruikersinterface) gebaseerd wooncontrolesysteem dat eenvoudig een van de Z-Wave-apparaten en controle van processen via pc- of laptopcomputer kan configureren. Na het aansluiten van de huizencontrolebox met een WLAN (draadloos lokaal gebiedsnetwerk-dat is slechts het koppelen van een of twee computers zonder draden te gebruiken) of LAN (Local Area Network) Router verschillende Z-Wave-apparaten kunnen worden geconfigureerd of opdrachten gedefinieerd. De gebruiker wordt dus aangeboden met een comfortabel en intuïtief thuisbeheersysteem, dat verschillende instellingen ondersteunt, zoals licht, verwarming, airconditioning, multimedia, energiebesparing en veiligheids- en beveiligingsapparatuur. Een geïntegreerde kalenderfunctie biedt ook aan voor eenvoudige aanpassing van de instellingen. En in combinatie met de batterij -bediende radiatorthermostaten van Danfoss, kan een aanzienlijke verlaging van de verwarmingskosten worden bereikt.

De innovus raone slimme dimmer, die een vingeraanraakpaneel omvat dat tal van verschillende lichtscenario’s ondersteunt, kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld tijdgerichte, incrementele vermindering van de lichtintensiteit in de slaapkamer van een kind of in gangen kan de slimme dimmer worden bediend vanuit verschillende afstandsbedieningen, zoals Bang & Olufsen, Logitech 895 of Innovus ‘Smoothremote. Het beschikt over een geïntegreerde vermogensmeter die het energieverbruik van de lampen stapt, waardoor de energierekeningen worden verminderd.

De innovus smart switch multifunctionele controller biedt een compact klein distributiecentrum voor het huis. Deze schakelaar kan ook worden geconfigureerd via MyHome en aanbiedingen voor de werking van maximaal 16 functies of processen.

Alle configuraties kunnen eenvoudig worden ingesteld, gewijzigd of toegevoegd via MyHome. Deze draadloze, op batterijen bediende multifunctionele controller kan zich overal in het huis bevinden en kan worden gefixeerd door en lijmachtige rug op metselwerk, hout en zelfs glazen oppervlakken.

Innovus Raone SmartPower maakt ook een nog meer vermindering van het energieverbruik mogelijk. Dit model is een aan/uit -schakelaar, ontwikkeld om het verbruik te verminderen in apparaten die energie consumeren in de standby -modus en beschikt over een vingeraanraakpaneel voor lokale besturingselement. Net als de Raone SmartDimmer is het ook uitgerust met een interne vermogensmeter, waardoor het energieverbruik van die apparaten is aangesloten op de schakelaar mogelijk.

Bij aankoop om de veiligheid en beveiliging en comfort van huis te vergroten, heeft Innovus een op Z-Wave gebaseerde geavanceerde batterijbewerkte bewegingssensor ontwikkeld. Door de bewegingssensor in het Z-Wave-systeem te integreren en daarmee informatie rechtstreeks met het Home Control System uit te wisselen, kan deze PIR-sensor niet alleen worden gebruikt in veiligheids- en beveiligingsgerelateerde toepassingen, maar ook helpen om het energieverbruik te verminderen en het comfort en het voordeel te vergroten in het thuis.

De Z-Wave-productportfolio van het bedrijf is voltooid met de Innovus Smoothremote die eenvoudige werking-van de bank-van alle functies van alle innovus-apparaten mogelijk maakt, evenals andere Z-Wave-apparaten die worden geleverd door externe leveranciers. Potentiële toepassingen zijn onbeperkt. Lichten in het hele huis kunnen bijvoorbeeld worden ingeschakeld vanuit de woonkamer bij het bekijken van tv; Onnodig standby -gebruik van apparaten geëlimineerd door ze uit te schakelen, of kamertemperatuur kan worden verlaagd of verbeterd op basis van de bezetting van de kamer. Alle processen worden gemakkelijk en handig gecontroleerd via het Innovus House Control System.

Alle innovus-apparaten zijn compatibel met producten van andere bedrijven binnen de Z-Wave Alliance, waaronder Merten, Danfoss, Logitech of Act die de Z-Wave-standaard in hun oplossingen gebruiken. Momenteel zijn veel meer dan 170 producten op Z-Wave gebaseerde producten al beschikbaar op de internationale markt. Innovus is diep betrokken bij energiebesparende initiatieven van de Deense energiebesparing op (Dest – Elsparefonden) en andere prestigieuze internationale programma’s.

Bespreek in onze forums hier: www.innovus.eu: www.zen-sys.com [nu sigmadesigns.com]: www.zwaveAlliance.org

Meer willen? – Volgenons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak