AutoHomerewards: Aukey Power Bank 20.000mAh USB -batterij (weggeefactie + disconteringscode)

AutoHomerewards: Aukey Power Bank 20.000mAh USB -batterij (weggeefactie + disconteringscode)
AutoHomerewards: Aukey Power Bank 20.000mAh USB -batterij (weggeefactie + disconteringscode)

De mensen bij Aukey hebben contact met ons opgenomen met een fantastisch aanbod voor geautomatiseerde huislezers. Ze hebben ons 5 van hun nieuwe USB -batterijen van 20.000 mAh aan weggeefacties gegeven, plus een disconteringscode zodat iedereen er een kan krijgen voor slechts £ 13,99 voor een beperkte tijd.

De Aukey PB-N36 Power Bank kan worden opgeladen met behulp van Lightning Cord of Micro USB-koord, dus het is het beste van zowel iOS- als Android-individuen. Aipower is afgestemd om de gezondere batterijfunctie te ondersteunen, evenals snellere USB -laadsnelheden en past het vermogen aan om aan de speciale oplaadbehoeften van al uw USB -versnelling te voldoen. Met maar liefst 2,4A van toegewijde adaptieve uitgang per AI USB -poort, krijgen uw gadgets elk de veiligste maximale oplaadsnelheid mogelijk. Geavanceerd circuits en ontwikkeld in waarborgen beveiligen uw gadgets tegen extreme stroom, oververhit en overladen.

Houd uw gadgets opgeladen op de opt voor dubbele USB -oplaadpoorten. Uitgerust met ingebouwde zaklamp en LED-batterij-indicator. Gemaakt om te werken met alle prominente USB -gadgets van smartphones, tablets, fotografie -uitrusting, Bluetooth -luidsprekers, hoofdtelefoons en meer. Welke USB -uitrusting ook bent die je hebt, we hebben je gedekt. Alle Aukey -producten worden ondersteund door een productgarantie van 24 maanden.

Kortingscode

Om te profiteren van de korting koopt gewoon met deze link tegen 2 april 2017 en pas deze code vervolgens toe bij het afrekenen – 8oidJVLK – om £ 11 van de batterij te halen (£ 13,99 na gebruik van de coupon).

#
Voorbeeld
Product
Beoordeling
Prijs

1

Anker Power Bank, PowerCore Belangrijke 20000 Portable Charger met PowerIQ Innovation en USB-C …

46.505 beoordelingen

£ 37,99

Ga op Amazon

2

Anker PowerCore 13000 Power Bank – Compact 13000mah 2 -poorts Ultra draagbare telefoonlader met Poweriq …

8.764 beoordelingen

£ 32,99

Ga op Amazon

3

HRTOJ Power Bank 26800MAH, draagbare oplader 【4 USB-uitgang oplaad】 100% -0% LED-schermvermogen …

265 beoordelingen

£ 16,95

Ga op Amazon

Concurrentie

Voor een mogelijkheid om een ​​van de 5 eenheden te winnen die we weggeven, net als de Facebook -pagina Automated Home, geef dan commentaar op deze publicatie, zodat we u kunnen zien.

U moet in totaal beide stappen in kopen om in te voeren. De competitie is beschikbaar voor een persoon met een Britse postadres en sluit om middernacht op 1 april 2017. Inspecteer hier de volledige T&C en veel geluk!

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / foto’s van Amazon ProDuct Marketing API