7 Methoden om eilandstijl naar uw slaapkamer te brengen

7 Methoden om eilandstijl naar uw slaapkamer te brengen
7 Methoden om eilandstijl naar uw slaapkamer te brengen

Zijn zowel zonneschijn als de warme zomerbries die u inspireren om wat eilandstijl naar uw huis te brengen? Een volledige tropische transformatie kan veel beter zijn voor een strandhuis of vakantiehuis, zoals in het Barbados Beach-huis van Collette hierboven getoond, maar een paar hits van op het eiland geïnspireerde stijl kan elk type slaapkamer opfrissen met een vereiste van enige vernieuwing. Hier zijn zeven eenvoudige methoden om een ​​serene strandachtige sfeer te proberen.

1. Wit

Gooi wat knapperig wit beddengoed aan, evenals een schone laag witte muurverf voor een heldere en luchtige sfeer. Voeg een luifel van zacht wit materiaal toe aan het bed als je echt een heerlijke look wilt.

2. Roosterpatroon

Een belangrijk op het eiland geïnspireerd motief. Gebruik dit patroon in accentkussens of een paar Ottomanen voor de voet van het bed.

3. Rattan of Wicker

Deze natuurlijke materialen voegen warmte toe zonder het gewicht toe te voegen, evenals bulk die hout kan. Wees selectief – een of twee stukken zijn vaak voldoende.

4. Een hit van strandachtige kleur

Geschilderd meubels in een felrood, koraal of blauw is de perfecte methode om een ​​sprenkel van kleur toe te voegen aan de algemene witgekalkte look.

5. Groen

Een tropisch boeket of een palmstijlplant voegt onmiddellijk een lucht van de zee toe.

6. Koraal

Als je echt de look naar huis wilt rijden, voeg dan een aantal zee -invloeden toe, zoals de afgebeelde koraal bijzettafellampen.

7. Tegelvloeren

We raden je niet aan om je prachtige houten vloer voor tegel te scheuren, maar als je al een betegelde gebied hebt of als je slaapkamer echt in de tropen is, is tegel een fantastische vloeroptie, omdat deze ook net zo goed staat als de vochtigheid As houdt geweldig op hete dagen.