DIY: Advent Calendar

DIY: Advent Calendar
DIY: Advent Calendar

Senior editor Sally Armstrong deelt stapsgewijze instructies over het maken van een charmante adventkalender van stokken en tassen.

Mijn kinderen zijn dol op het openen van adventkalenders, maar ik heb moeite om degenen te vinden die werken met het moderne decor van mijn huis. Dus dit jaar heb ik een kalender gemaakt die perfect bij mijn stijl past, met behulp van twijgen voor een eenvoudige, natuurlijke look en linnenzakken om de verrassingstraktatie van elke dag vast te houden. Hier is hoe:

Materialen

Je hebt sticks, spuitverf, linnenzakken, stofverf, plastic bekers, viltkalligrafiepen, lint nodig.

Stap 1: zoek en schilder twijgen

Kies drie sticks, spray-paint en laat enkele uren drogen. Ik gebruikte drie bergtakels van gelijke grootte, maar je zou twijgen van drie verschillende lengtes kunnen gebruiken, zodat de uiteindelijke kalender driehoekig of kerstboomvormig is. Zilveren of gouden spuitverf voegt sprankeling toe; Als je een meer organische look wilt, laat de sticks gewoon niet -geverfd.

Stap 2: Kies zakken en kleurstof

Selecteer in een vaartuig- of inpakvoorraadwinkel 24 kleine tassen om uw traktaties vast te houden. Ik vond linnenzakken met touwtrekstrings; Ze hebben een mooie natuurlijke uitstraling en absorberen kleurstof goed. Kies vervolgens een of twee kleuren stofverf. Ik gebruikte een zachte, waterverfroze, evenals een donkere, bijna-fuchsia-schaduw, maar je kunt ook slechts één kleur kiezen en het verdunnen met water voor een Ombré-effect. Zoek naar kleurstoffen met glinstering of glitter als je een beetje extra feestelijke glamour wilt.

Stap 3: kleurstofzakken en cijfers toevoegen

Plaats de stofkleurstof in plastic bekers, verdun met water als gewenst en dompel elke zak in de kleurstof voor afgestudeerde kleur. Laat de geverfde zakken een paar uur drogen en schrijf vervolgens een nummer voor elke dag van de advent op elke tas met een onuitwisbare viltstip kalligrafiepen.

Stap 4: Monteer kalender

Gebruik mooie lint of touw om de drie stokken aan hun buitenranden aan elkaar te binden en bind vervolgens op zakken. Voeg een lengte lint toe aan de bovenkant om de afgewerkte kalender op te hangen. De voltooide kalender moet vrij licht zijn, dus je kunt hem over een bureau, console of zelfs op een prikbord hangen voor gemakkelijke toegang als je de dagen tot Kerstmis aftelt.